Nieuws

20 november 2023


Nieuwe data voor peutergym in 2024


Ook in 2024 gaan we in De Zwet peutergym organiseren! De nieuwe data zijn vandaag bekend gemaakt. Noteer alvast in de agenda:


12 en 26 januari

9 en 23 februari

8 en 22 maart

5 en 19 april

10 en 24 mei

7 en 21 juni


Meer informatie is te vinden bij Peutergym.

12 november 2023


De eerste wedstrijd van het seizoen


Vandaag hebben onze selectiemeisjes hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gehad. In Nieuwehorne hebben de Benjamins, Prejunioren en Senioren hun oefeningen laten zien aan een enthousiast publiek. Ze hebben de afgelopen weken keihard getraind en dat was te zien, want ze hebben het het allemaal geweldig gedaan. Het was een fantastische start van het seizoen. Dat belooft nog wat voor de volgende wedstrijden!


4 november 2023


We gaan weer Pietengymmen!


Op zaterdag 2 december organiseren we weer onze jaarlijkse Pietengym. Tussen 10.00 en 12.00 uur mogen alle kinderen (peuters t/m groep 8) lekker gymmen en spelletjes doen met de Pieten. Let op: dit jaar doen we dat in MFC De Ludinge (Ludinge 4 in Zuidlaren). We gebruiken daarbij niet alleen de gymzaal, maar zullen ook diverse lokalen inrichten met spelletjes en andere activiteiten!


Wij zijn nog op zoek naar ouders, oudere broers/zussen of kennissen die ons willen helpen met het opbouwen (vanaf 9.00 uur) en opruimen. Ook mensen die tijdens de Pietengym willen helpen zijn van harte welkom. Graag opgeven bij Wilma (wilmasterken@hotmail.com) of Henk Jan (hj.dorgelo@live.nl).


Voor de Pietengym hebben we veel “nepcadeautjes” nodig. We zoeken ingepakte, doosjes, blikjes, eierdozen enz. die we tijdens het gymmen kunnen gebruiken. Wie helpt ons mee? Pak ze thuis in cadeaupapier en lever ze tijdens de les in bij de trainsters. Als iedereen er een paar meeneemt hebben we zeker genoeg! Bedankt allemaal!


16 september 2023


Een nieuwe spiegel


Sinds deze week maken we tijdens de trainingen gebruik van een enorme spiegel. Vandaag was de eerste dag dat hij in de zaal stond en dat moest natuurlijk even goed uitgeprobeerd worden!

Tijdens de trainingen van de selectie en de recreatieve groepen kan iedereen de spiegelwand gebruiken om nóg beter te oefenen. 

Privacywetgeving 


RSG Zuidlaren wil goed omgaan met uw privégegevens en de wetgeving hieromtrent naleven. Mocht u iets op onze site zien dat hiermee in strijd is of u ziet persoonlijke gegevens die u verwijderd wilt hebben, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden. Wij zullen dat dan zo spoedig mogelijk aanpassen.